Un cop s’acaba el contracte… Què?! (3)

I encara una tercera part a aquesta secció. Moltes gràcies a tots per les vostres aportacions.

Una altra alternativa si es té un contracte a temps parcial és cobrar l’atur al mateix temps però amb la reducció corresponent. Donat que un associat a temps parcial està contractat per poques hores a la setmana, la part corresponent de l’atur és força important. Això combinat amb el sou de temps parcial, es pot arribar a cobrar fins i tot més que quan s’estava contractat a temps complert. Jo ho vaig fer i val la pena. L’únic inconvenient és que se us descompta el temps de gaudi de l’atur com si estiguéssiu cobrant-lo a temps complert (sense treballar).

Si opteu per aquesta opció us heu de donar d’alta de l’atur en bon punt finalitzeu el contracte a temps complert (màxim 15 dies després) i llavors demanar la reducció per contracte a temps parcial tot seguit, si no recordo malament.

Comments are closed.