Informe INNOVACEF 2012


El Centro de Estudios Financieros (CEF) ha presentat el seté informe INNOVACEF, en el que han participat 800 investigadors. L’objectiu principal és comparar la confiança dels joves investigadors de l’Estat Espanyol amb els investigadors espanyols que treballen en altres països.

Segons aquest informe, més del 70% dels joves investigadors treballen a organismes públics (universitats, CSIC, etc.) majoritàriament amb recerca relacionada amb les ciències, d’on destaca la biomedicina (25.39%). La majoria d’investigadors creuen que és molt probable que marxin a treballar a l’estranger. Cal destacar que en els darrers tres anys, l’índex de confiança dels joves investigadors ha anat disminuint.

Pel que fa als investigadors a l’estranger, la majoria tenen contracte post-doctoral (65.31%) en organismes públics i més del 70% es troben al Regne Unit, als EEUU, a França i a Alemanya. Pel que fa als camps d’investigació, destaquen la biomedicina (24.49%) i la biodiversitat (15.65%).

D’altra banda, també es pot participar en l’informe 2013. Us animem a tots a participar-hi!

Comments are closed.