La setmana vinent comença el projecte FICJI!

Des de l’Associació UdG.doc aquest 2016 hem aconseguit altre cop el finançament de l’ajut per al foment associatiu ofert pel Vicerrectorat d’Estudiants. Amb l’ajut pretenem dur a terme el projecte FICJI: els Fòrums d’intercanvi de coneixement per a joves investigadors.
Els objectius del projecte FICJI són: 1) Promoure l’intercanvi de coneixements entre diferents disciplines i àrees dels joves investigadors; 2) Promoure el pensament crític i la reflexió; i 3) Fomentar el contacte entre doctorands de diferents departaments per aconseguir suport social i acadèmic.
Així doncs, per arribar a aquests objectius s’organitzaran fòrums de debat i trobades socials speed-networking. Les activitats tindran lloc una vegada al mes i consistiran en diferents fòrums de coneixement sobre temes que afecten als joves investigadors de la UdG, i sopars en un ambient distès que permeti fomentar relacions i coneixença entre els estudiants de doctorat.

La primera activitat del FICJI tindrà lloc el dia 19 de juliol del 2016 a les dos quarts de quatre de la tarda (15.30hores) a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències del Campus Montilivi, i tindrà una durada de 1 hora i mitja. El fòrum vindrà acompanyat d’un refrigeri per a tots els assistents.

La temàtica d’aquest primer fòrum FICJI serà La situació del doctorand avui en dia, i es pretendrà donar veu a tots els estudiants de doctorat que vulguin parlar sobre quina situació ens trobem ara, quina situació idílica ens agradaria plantejar, i així construir unes línies d’actuació per a l’Associació UdG.doc i els estudiants de doctorat de la Universitat de Girona. S’ha decidit aquesta temàtica arrel dels últims correus electrònics d’alguns membres de l’Associació sobre dubtes i qüestions de la situació del doctorand. L’activitat serà moderada per l’Associació però volem que sigui un punt d’encontre on tots i totes puguem expressar opinions i reflexionar críticament.

Comments are closed.