II Jornades d’Investigadors Predoctorals de la UdG (6-9 juny)

Atenció estudiants/es de doctorat,

Probablement vau rebre aquest correu de l’escola de doctorat, recordeu que ja queden pocs dies per presentar l’abstract!

La setmana del 6 al 9 de juny de 2017 se celebraran les I Jornades d’Investigadors Predoctorals de la Universitat de Girona, organitzades per l’Escola de Doctorat i l’associació UdG.doc, en col·laboració amb el Vicerectorat de Recerca i el Vicerectorat d’Estudiants

L’organització d’aquestes Jornades s’ha impulsat amb la voluntat de generar un espai d’informació, de formació, d’intercanvi, de difusió de la recerca i de debat entre els estudiants de doctorat de la UdG.

Amb aquest propòsit, s’han programat Sessions informatives, Workshops sobre inserció laboral, i Sessions de comunicació oral de la recerca que estan duent a terme els doctorands de la UdG, les quals constituiran l’eix central d’aquestes Jornades. A més, està previst fer un recull de les presentacions en un Llibre d’Abstracts electrònic amb ISBN, per tal que tots els estudiants que participin a les Jornades presentant una comunicació oral, ho puguin fer constar també com una publicació.

Us convidem a participar a aquestes Jornades i a presentar una comunicació oral dels resultats de la vostra recerca. Per poder participar a les Sessions de Comunicació oral cal que feu arribar al coordinador/a del programa de doctorat al qual esteu matriculats un Abstract en anglès d’una extensió màxima de 400 paraules. L’Abstract ha de contenir un objectiu o hipòtesi de partida, la metodologia de treball i les principals conclusions de la vostra recerca. Per a la redacció de l’Abstract heu d’utilitzar la plantilla que us enviem adjunta, i aplicar els estils que s’han definit per a cada format de text.

La data límit de recepció dels Abstracts és el dimarts 28 de febrer. Tots els Abstracts seran revisats pel coordinador/a del programa de doctorat i pel Servei de Llengües Modernes de la UdG.

En el link següent trobareu la plantilla per presentar el vostre resum:

Plantilla abstract – publicació electrònica UdG_English

En breu us farem arribar el programa detallat de les Jornades, així com el formulari d’inscripció.

Ben cordialment,

Comitè de Direcció de l’Escola de Doctorat

Associació UdG.doc

Comments are closed.