Codi contractes! Del 401 al 420 i torna-hi al 401…

Durant aquestes últimes setmanes hi ha hagut molt d’enrenou a nivell del col·lectiu de doctorands a causa del canvi en la codificació del tipus de contractes que rebien els doctorands amb ajuts (qualsevol tipus d’ajut).

Des de la UdG.doc, hem intentat informar-nos-en i recopilar el màxim d’informació possible per tal de saber, almenys, de què estem parlant i no fer declaracions sense sentit …

Després de l’assemblea extraordinària de dijous passat, on vam decidir quines mesures volíem emprendre com a associació per tal de fer front a tot el que estava succeint el govern s’ha fet enrere … i ha comunicat que els contractes predoctorals tornaran a ser 401

Tot i que al final, en principi, tot acaba “bé” volem compartir amb tots vosaltres les informacions recopilades al llarg d’aquests dies de comunicats i lectures de Lleis/Convenis/Reunions amb sindicats, així com compartir amb vosaltres el pwp que vam preparar per als doctorands que van poder venir a l’assemblea:

Comments are closed.