UdGDOCs! Ja la tenim AQUÍ, la 6ª FICJI!

Tornem a engegar projecte FICJI continuant el camí que tant vam gaudir el curs passat. Així doncs, us presentem la 6ª FICJI el Dijous 9 de novembre de 2017 a les 16.30 – 18.30h. A l’aula A3, Facultat de Lletres i Turisme del Campus Barri Vell.

En aquesta FICJI rebrem consells sobre Gestión del tiempo y del estrés impartits per Marcela Mulé, mbm Formación y Desarrollo. Consells i nocions que com bé sabem els UdGDocs… són quelcom d’extrema importància al fer una tesi, i que carai, al viure la vida! Que segur ens serviran i molt!

Per tal d’organitzar l’activitat i adequar-la al nombre d’assistents, us demanem que us apunteu  AQUÍ 

Després del taller es farà un aperitiu UdG.docStyle

Òbviament esteu tots convidats! L’activitat és totalment GRATUÏTA !

Sumeu-vos-hi! Seguim treballant!

Seguim el #ProjecteUdGdoc !

Comments are closed.