Eleccions a rector? Llavors, DEBAT! 7ªFICJI: Debat entre candidats

Continuem 2ªtemporada de FICJI, i la 7ª cau en temps d’eleccions a rector, per tant, toca debat!

D’aquí dues setmanes hi haurà eleccions a rector de la Universitat de Girona, que condicionarà el futur de la UdG durant els pròxims 4 anys. En aquest context els doctorands volem estar-ne al corrent i poder preguntar i qüestionar quines propostes tenen els candidats pel nostre col·lectiu en un debat.

Per això el proper dijous 23 de novembre a les 19:30 a la Facultat d’Educació i Psicologia (Campus Barri Vell), hem organitzat un debat entre els dos candidats a rector, en Sergi Bonet i en Quim Salvi on podran explicar-nos els seus programes.

La cosa pinta molt bé ;P NO US HO PODEU PERDRE!

Inscriviu-vos aquí!

Ep! Al lloro, al finalitzar el debat estem convidats a pica-pica del bo! Per xerrar del debat, la tesi, la vida o el que faci falta!

Sumeu-vos-hi! Seguim treballant!

Seguim el #ProjecteUdGdoc !

 

 

Comments are closed.