9ª FICJI – PhD MEETING

 

Seguim treballant amb les FICJI, però aquest cop posem-nos pragmàtics.  Alguna vegada no saps què respondre quan algú et pregunta “A què et dediques?” “Què investigues?” “Per a què serveix el que fas?” Si et quedes en blanc no és res preocupant!

Des de la UdG.doc us presentem la 9ªFICJI! una activitat ociosa per posar en pràctica la resposta a aquestes tres preguntes. L’objectiu és presentar la vostra recerca en 3 minuts (sense power point, de manera molt informal) per tal de també fer difusió de la teva recerca i tenir la oportunitat de conèixer altres estudiants de doctorat.  Qui ho aconsegueixi podrà guanyar un PhD premi! L’activitat és gratuïta i oberta a tota la comunitat universitària (i amb pica-pica).

Quan i on? Dijous 25 de Gener de 2018, a les 17.30h a la Sala de Juntes del Campus centre (Facultats de Infermeria i Medicina).

No us ho podeu perdre!!!!

 

Sumeu-vos-hi! Seguim treballant!

Seguim el #ProjecteUdGdoc !

Comments are closed.