Formació de Professorat Universitari (FPU)

Ajudes per a la formació de professorat universitari (FPU)

Concessió d’ajudes per a contractes predoctorals per la realització de tesis doctorals en universitats espanyoles. Destinades a la formació d’investigadors en programes de doctorad per la consecució del títol de Doctor o Doctora i adquisició de competències docents universitàries en qualsevol àrea del coneixement científic, que facilitin la futura incorporació de les persones beneficiàries al sistema espanyol d’educació superior i recerca científica.

Organisme convocant: Ministeri d’educació, cultura i esport– Govern d’Espanya.

Destinataris: Tothom qui disposi de Grau i/o equivalents i un Màster i/o equivalents (veure la convocatòria per més concreció)

Quan es convoquen? Entre gener i febrer de cada any però cal estar pendent de la web oficial i canals d’informació  ja que poden variar.

Quan s’acostumen a resoldre?  Consta de dues fases de selecció: la 1ª fase cap al març i la 2ª cap al juny. Incorporació a l’octubre.

Durada de l’ajut: 4 anys en règim de contracte (de la tipologia obra i servei i tipus doctoral).

 

La dotació econòmica i altres característiques de cada ajut són paràmetres variables entre les convocatòries i cal consultar-ho en la convocatòria de l’any que ens hi volem convocar:

Més informació de la convocatòria FPU-2017

Convocatòries d’altres anys:

FPU-2016 , FPU-2015, FPU-2014, FPU-2013, FPU-2012 i FPU-2010

Per més informació podeu consultar-nos al nostre correu associacio@udgdoc.org però també a través dels contactes oferts per  l’entitat convocant.