Presentació

logo_UdGdocQui sóm?

Som un col·lectiu divers que engloba tot el Personal Investigador en Formació vinculat a la Universitat de Girona. Això inclou tota mena d’estudiants de doctorat, ja sigui amb algun tipus de remuneració o sense.

Què fem?

L’objectiu de l’associació és vetllar pels nostres drets i deures i millorar tant l’estat de la recerca com la qualitat dels estudis de doctorat a la Universitat de Girona.

Alhora col·laborem amb altres associacions i col·lectius amb interessos comuns de Catalunya i altres llocs de l’Estat Espanyol a través de D-Recerca i FJI-Precarios.

 

Com ho fem?

  • Informem dels drets i deures del nostre col·lectiu.
  • Donem suport i assessorament en relació als problemes burocràtics.
  • Reivindiquem la millora de les condicions de treball i vetllem per la qualitat dels estudis de doctorat a la UdG.

 

Com ens organitzem?

Com tota associació, tenim una junta formada per el president, el secretari, el tresorer i els vocals. Acostumem a fer reunions una vegada al mes que estan obertes a la assistència i les aportacions de tothom.

Dues vegades a l’any (estiu i hivern), es realitzen les assemblees generals on la junta acostuma a fer un resum de les activitats realitzades des de l’anterior assemblea, així com també es proposen entre tots els assistents quines seran les noves línies de treball, es renoven els membres de la junta, etc.

Per a realitzar les tasques proposades per la junta o a les assemblees, ens organitzem en comissions de treball. Actualment hi ha les següents:

  • Divulgació i xarxes socials
  • Escola de Doctorat i claustre
  • Projectes

Si us interessa participar en qualsevol aspecte de l’associació, no dubteu en contactar amb nosaltres (associacio@udgdoc.org) i assistir a les assemblees!!!

 

La nostra mascota

Abella-Color